Nieuws


Fotoverslag Solidair Live tour Wageningen

zondag 21 jun 2009

.

lees verder

Solidaire bedrijven treffen elkaar 4 september

zondag 21 jun 2009

Vrijdag avond 4 september komen solidair bedrijven bij elkaar voor wat concrete energie overdracht en als het meezit helpen we elkaar aan goede ideeen. In een leuke setting delen we ervaringen en handige tips uit.

lees verder

Succesvol debat over crisis en alternatieven, 19 juni j.l.

zondag 21 jun 2009

Het debat over de economische crisis en de alternatieven van vrijdag 19 juni j.l. was een boeiend samenzijn. Verschillende leden van Solidair, oud studenten en docenten van de Utrecht School of Economics en andere geinteresseerden waren aanwezig om naar het verhaal van Esther-Mirjam Sent (Radboud Universiteit), Lou Keune (Universiteit Tilburg) en Solidair te luisteren.

lees verder

Debat 19 juni: Crisis? Ontdek de alternatieven

maandag 18 mei 2009

Solidair organiseert een debat over de economische crisis en welke alternatieven er mogelijk zijn. We gaan hierover in gesprek met twee economen: Esther-Mirjam Sent, hoogleraar Economische Theorie en Economisch Beleid aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

lees verder

3 jaar Vreemde Streken

dinsdag 21 apr 2009

Wereldeetwinkel Vreemde Streken bestaat 3 jaar en viert dat op 30 april in Wageningen! .

lees verder

Solidair Live tour 2009 - Frisse duik in het groen!

vrijdag 17 apr 2009

Maak zaterdag 6 juni kennis met Solidair en aangesloten bedrijven in WageningenVereniging Solidair is al 35 jaar bezig met het in praktijk brengen van een duurzame, solidaire economie. Bij Solidair wordt door de onderlinge verbondenheid kracht gecreerd.

lees verder

Effecten economische crisis

woensdag 15 apr 2009

In april organiseert Solidair een avond over de effecten van de economische crisis Deze avond gaat in op de effecten (of te verwachten gevolgen) van de economische crisis op de aangesloten bedrijven bij Solidair.

lees verder

Haalbaarheidsonderzoek naar pensioenvoorziening

dinsdag 14 apr 2009

Veel leden van Solidair hebben te kennen gegeven behoefte te hebben aan een dergelijke voorziening omdat ze niet uit te voeten te kunnen met bestaande regelingen. Solidair heeft al een eigen arbeidsongeschiktheidsvooriening het ' Broodfonds' ontwikkeld dat inmiddels enkele jaren goed draait.

lees verder

Solidair ondertekent Appel van Antwerpen

dinsdag 14 apr 2009

Met de economische crisis is het gevaar groot dat er weer wordt teruggevallen op de oude gedachten van groei en banen creëren. Maar zoals iedere econoom weet zijn economische crisissen ook momenten van correctie en bijsturing.

lees verder

Maart 2009

dinsdag 10 mrt 2009

Solidair medeondertekenaar van Appel van Antwerpen Solidair heeft het Appel van Antwerpen ondertekend waarin wordt opgeroepen voor een duurzame solidaire samenleving. Met de economische crisis is het gevaar groot dat er weer wordt teruggevallen op de oude gedachten van groei en banen creeren.

lees verder